Zualu design, Zuzana Peroutková

Podstatou značky Zualu design je zkoumání a objevování možností materiálů a jejich netradiční spojování do souhry tvořící výsledný šperk či objekt. Designérka Zuzana Peroutková pracuje převážně s hliníkem, dřevem, surovým kamenem, akrylátovým sklem, plastem či textilem, a to jak samostatně, tak zejména ve vzájemných dialozích. Dualita je typická nejen pro samotná spojení materiálů, ale i výsledný design. Filozofie výroby následuje pomalé hnutí Slow Fashion, resp. Slow Jewellery.

www.zualu.cz


na Prague Design Week 2020 v místnosti:

113

program:

Každý den trvání akce nabídnu na svém stanovišti (showroomu) workshop pro návštěvníky, v jehož průběhu si sami vyzkouší výrobu jednoduchého šperku za použití odpadních materiálů – hliníkových plechovek, autodílů a akrylátových plastů, případně i dřeva.

K tomuto účelu budou k dispozici základní šperkařské nástroje a každý si tak bude moci trochu osahat toto tradiční řemeslo.

Workshop by zároveň lehce nastíní dnešní témata udržitelnosti a nutnosti ekologického přístupu k věcem, které nás obklopují a které denně konzumujeme.

Čas se bude odvíjet od zájmu návštěvníků.

DALŠÍ VYSTAVOVATELÉ

Uvidíte živě ve dnech 2. ― 6. září 2020

Sedmý ročník designérské přehlídky Prague Design Week 2020 se uskuteční ve svou patrech domu na náměstí Republiky 7 hned vedle OD Kotva. Pět dnů se zde představí tvorba 77 designérů, šperkařů, módních návrhářů, kreativců, ateliérů, škol i firem.

1místo
5dní
77vystavovatelů
VÍCE INFORMACÍ

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.