Jana Hejdová

Jana Hejdová „TO BLOOM“

C O R I
Kolekce svítidel C O R I vznikla ve spolupráci s předním českým zpracovatelem CORIANu. Pro kolekci našich svítidel jsme použili tloušťku 4 a 6 mm bílého světlo-propustného CORIANu. Materiál je v daném tvaru nařezán z desek a následně pod tlakem lisován na předem vyrobenou dřevěnou formu. Svítidla jsou vysoká přes 70 cm, jsou celá z CORIANu, kompletně vyrobená v jedné dílně v ČR, včetně podstavce, na kterém je připevněna objímka s úspornou LED retro – žárovkou. Dosahujeme trojího světelného efektu – částečné propustnosti skrze materiál, vnitřního odrazu a poloviční propustnosti díky překryvu.

G Y P S I B L O O M
Kolekce svítidel, mís a táců z probarvované sádrové hmoty GYPSI BLOOM navazuje na loňskou kolekci GYPSI BLUES inspirovanou modrotiskem. Pracuji s moderním přístupem na principu staré řemeslné techniky na bázi STUCCO – LUSTRA. Menší svítidla (a mísy) mají průměr 35 cm a hloubku cca 10 cm. Větší svítidla mají průměr cca 53 cm a hloubku 13 cm.

DALŠÍ VYSTAVOVATELÉ

Uvidíte živě ve dnech 15. ― 21. dubna 2019

Sedmý ročník designérské přehlídky Prague Design Week 2020 se uskuteční ve svou patrech domu na náměstí Republiky 7 hned vedle OD Kotva. Pět dnů se zde představí tvorba 77 designérů, šperkařů, módních návrhářů, kreativců, ateliérů, škol i firem.

1místo
5dní
77vystavovatelů
VÍCE INFORMACÍ

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.