Modoo

MODOO – HRAVÉ A UŽITKOVÉ VYPOŘÁDÁNÍ SE S ODPADEM.
PIZZA, rychlé jídlo, které je fenoménem pro svou rozmanitost a dostupnost, jelikož na její konzumaci není zapotřebí žádný plastový příbor či paličky. Zůstává po ní pouze krabice a v horším případě i plastový stojánek. Avšak jen na Slovensku se vyrobí více než 14 milionů krabic každý rok. To jsou tuny zbytečného plastu nebo kartonu, který nelze recyklovat, protože obsahuje mastnotu a zbytky pizzy.
Stejný karton však zažívá v designu a hračkářském průmyslu své období renesance. Díky své cenové dostupnosti dokáže rychle odpovědět na změnu stylu a trendů. U dětí a rodičů zas boduje svou všestranností a tvárností. Je přímo stvořený na rozvoj kreativity v offline světě, čímž řeší mnohé problémy spojené s našim vývojem v době digitálních médií.
MODOO je pizza krabice chráněná od mastnoty a zbytků pizzy ochrannou vrstvou, která zabezpečuje, aby se krabice dala dále recyklovat. Každá MODOO pizza krabice je zároveň i stavebnice, protože v každé Modoo krabici se nacházejí dva díly, které je možné přes děrování z krabice vytrhnout. Z vytržených dílů je možné složit 2 stavebnicové desky, a tak karton nemusí hned končit v koši.
„Pizza krabice a stavebnice v jednom.“
… Ruku na srdce, kdo si v dětství nestavěl v pokojíčku z kartonových krabic bunkry, domečky pro panenky, pevnosti a mnohé další „stavby“? Právě pro děti a jejich hry je karton skvělým materiálem. Dá se pomalovat, pokreslit, přestavět, skládat, zkrátka je výborný pro různé kreativní hry a co je nejdůležitější, i když se nám naše bunkry „zhroutily“ na hlavy, nic se nestalo, protože karton je měkký a lehký. I toto je jeden z hlavních benefitů, které na Modoo dílcích v poslední době objevujeme. Jsou to dílce, se kterými si stejně dobře vyhrají nejen dospělí, ale i děti a každý si z nich umí vyskládat ten svůj svět.
Jelikož konstrukce a velikost umožňuje snést zátěž nejen vlastní konstrukce, ale i předmětů do 2kg, lze ji použít na výrobu konstrukcí různého využití jako například na výrobu poličky, dekorační stěny, dělicí stěny, podhledu, svítidla či na výrobu různých staveb pro děti a domácí mazlíčky .
MODOO – JE PRVNÍ ESHOP, KTERÝ NABÍZÍ KRABICE S BEZPEČNOSTNÍM PAPÍREM A KRABICE JE TAK 100% RECYKLOVATELNÁ.
MODOO – JE UNIKÁTNÍ PAPER-DESIGN, KTERÝ VYTVÁŘÍ STAVEBNICI ZDARMA.
MODOO – JE EKO-REKLAMA, KTERÁ VÁM ZAPLATÍ KRABICI A ZÁROVEŇ POMÁHÁ DOBRÉ VĚCI.

DALŠÍ VYSTAVOVATELÉ

Uvidíte živě ve dnech 15. ― 21. dubna 2019

Sedmý ročník designérské přehlídky Prague Design Week 2020 se uskuteční ve svou patrech domu na náměstí Republiky 7 hned vedle OD Kotva. Pět dnů se zde představí tvorba 77 designérů, šperkařů, módních návrhářů, kreativců, ateliérů, škol i firem.

1místo
5dní
77vystavovatelů
VÍCE INFORMACÍ

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.