NLMT design

NLMT design sou ručně vyráběny šperky spojující nadčasovu estetiku a minimalisticky design. Nová Kolekce ULTIMATE je inspirována láskou k přírodě a přirozenou anatomií ucha. Tato kolekce kombinuje základní geometrické linie s říčními perlami. Perla jako symbol čistoty a krásy přírody je podtržena použitím 100% recyklovaného stříbra. Kolekce ULTIMATE podporuje udržitelný životní styl zaměřen na ekologii. 100% Recyklované stříbro ´Ecosilver´ je z hlediska jeho hodnoty plnohodnotné stříbru o kvalitě a ryzosti Ag 925/1000. Takto získané stříbro je ale šetrné k našemu životnímu prostředí, protože nevzniká komerční těžbou a s ním spjatým narušováním krajiny a prací v nelidských podmínkách. To vše je zosúladené s použitím recyklovaných obalů na šperky navrhnutích speciálně pro kolekci ULTIMATE.

www.nlmtdesign.com


na Prague Design Week 2020 v místnosti:

110

program:

Workshop tepání:
středa 15:00, 1250Kč (cena obsahuje materiál, nářadí k zapůjčení, hotové prstýnky si odnesete domů )

Tepání je technika uměleckého zpracování kovu za studena. Na podložce se kladívky a razidly vytepávají z plechu žádané tvary a vzory. Kladívkovu strukturu si můžete vyzkoušet na jednoduchém stříbrném prstýnku, kterému vdechnete vlastní Jedinečnou identitu.

Workshop ražba iniciál:
Trvání během cely přehlídky Prague design week, 550Kč cena náramku.
Vytvořte si svůj jedinečný náramek. Náramek s ražbou iniciál milovaný osoby na medailonku.

DALŠÍ VYSTAVOVATELÉ

Uvidíte živě ve dnech 2. ― 6. září 2020

Sedmý ročník designérské přehlídky Prague Design Week 2020 se uskuteční ve svou patrech domu na náměstí Republiky 7 hned vedle OD Kotva. Pět dnů se zde představí tvorba 77 designérů, šperkařů, módních návrhářů, kreativců, ateliérů, škol i firem.

1místo
5dní
77vystavovatelů
VÍCE INFORMACÍ

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.