Ludmila Pacalajová

Mám ráda hravost a o to víc, pokud je doprovázená kresbou. Chci, aby vznikl záznam společné hry nás všech, kteří se Prague Design Week zúčastníme, pomocí kreslicích káč. Káča je tvořena kruhem z kartonu, navléknutým na akvarelové pastelce, jejíž hrot namáčíte do vody a poté ji roztočíte. Kruh lze posouvat a pastelku ořezávat a až dojde, tak ji vyměnit. Povrchový design káč je shora bílý a zespoda je zářivá plocha, která se při točení po bílém papíře od něho odráží a hru rozechvívá.




na Prague Design Week 2020 v místnosti:

102

program:

Můj workshop bude nepřetržitý od začátku do konce Prague Design Week. Bude spočívat v tom, že lidé, kteří přijdou, si mohou hrát. Budeme spolu kreslit pomocí mých kreslících káč. Na desku stolu napnu bílý papír velkého rozměru, který bude našim společným plátnem pro kresbu, jež naší hrou vznikne. Povedu návštěvníky a budu je učit s káčami zacházet, posléze hru nechám na nich, jak si ji přizpůsobí.

DALŠÍ VYSTAVOVATELÉ

Uvidíte živě ve dnech 2. ― 6. září 2020

Sedmý ročník designérské přehlídky Prague Design Week 2020 se uskuteční ve svou patrech domu na náměstí Republiky 7 hned vedle OD Kotva. Pět dnů se zde představí tvorba 77 designérů, šperkařů, módních návrhářů, kreativců, ateliérů, škol i firem.

1místo
5dní
77vystavovatelů
VÍCE INFORMACÍ

Zůstaňte ve spojení

Sledujte náš web a sociální sítě.